Probuzení živlů tancem, zvukohraní a propojení se silou krystalů

  • Autor příspěvku
  • Rubriky příspěvkuNezařazené

Srdečně Vás zveme již na 3.pokračování PROPOJENÍ SE SILOU KRYSTALŮ s naší milou Patricií Hábovou 💗https://www.transformaceskrystaly.cz
Tentokrát jej obohatíme nejen o ZVUKOHRANÍ/Markéta a Pavel/ ale přidáme aktivní fázi – TANEC💃K PROBUZENÍ ŽIVLŮ A SMYSLŮ.
Co můžete očekávat?
V 1.fázi uvolnění těla a emocí prostřednictvím tance, propojení se s živly na základě evokace hudbou a jejich projevení v pohybech těla.
Ve 2.fázi dojde ke zklidnění a zvnitřňování se na základě „zvukové lázně“, která očistí a uhladí vaše energetické pole.
Ve 3.fázi vás Patricie povede ke spojení se „světem krystalů“, se kterými se naučíte komunikovat a necháte se jimi léčit. Budete se učit otevírat větší vnimavosti k „neviditelnému světu“ a jeho fantastickým možnostem, jak se nechat vést a uzdravovat.
Seminář se uskuteční opět v našem úžasném jeskyním prostoru na Francouzské 84 https://www.facebook.com/profile.php?id=61551740114462
a to takto:
14-15h TANEC
15-15.30h ZVUKOHRANÍ
15.30-19.30h PROPOJENÍ SE SILOU KRYSTALŮ
S sebou volné oblečení pro pohyb, karimatku a teplejší oblečení na ležení, oblíbený krystal či předmět, příp. svačinu. K dispozici budou polštářky, deky, ovoce a voda s ovocem nebo čaj.
Semináře je možné se účastnit i jen z části, na základě vašich potřeb a možností. Pro více nemocné, s omezenou možností pohybu je určena pasivnější část pro nastartování regenerace buněk Těla i Duše. Tanec je určen zejména pro všechny, kdo mají potřebu uvolnit své emoce, aby pak byli lépe připraveni přijmout léčebně-relaxační fázi.
Cena semináře:
Pouze TANEC 250kč/osoba
Pouze ZVUKOHRANÍ+PROPOJENÍ SE SILOU KRYSTALŮ 800kč/osoba
CELÝ SEMINÁŘ 1050kč/osoba.
Pro přihlášení prosím využijte online prodeje vstupenek.
www.centrumtara.com/rezervace
Kapacita je omezena!